Yogameditatiemassage.com
Ontspanning bij jou in de buurt
Yogameditatiemassage
biodynamische (therapie) massages en zwangerschaps en babymassage - Den Hoorn - Ineke Dekker
Herenstraat 28
1797 AH Den Hoorn
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIneke Dekker | biodynamische (therapie) massages en zwangerschaps en babymassage

Introductie

Biodynamische massages en lichaamsgeoriënteerde therapie helpt bij het reguleren van stress, minder in je hoofd zitten en meer je lichaam voelen zodat je weer ontspanning en ruimte kunt voelen en meer bewust wordt van je lichaam en de signalen die het geeft.

Biodynamisch wil zeggen levensstroom. Soms voelen we ons afgesloten van deze stroom. Dat kan komen door oude patronen. Deze patronen waren vroeger nodig om te kunnen (over)leven maar kunnen nu in de weg staan naar de vrije doorstroom.

Het lichaam speelt een grote rol hierin, spanningen worden opgeslagen in het lichaam. Denk bijvoorbeeld maar aan je opgetrokken schouders, kramp in je buik, stijve kaken, knieën op slot etc. Het lichaam is een gids van hoe het nu werkelijk met je gaat.

De massage/therapie helpt om meer bewust te worden van deze patronen , zo kunnen langer opgslagen emoties vrijkomen en komt er meer ruimte, je voelt je vrijer. Naast massages (kunnen gekleed) is er ook tijd voor gesprek, korte meditatie, inzichtgevende oefeningen.

De therapie wordt vaak (deels) vergoed door verzekeraars.

 

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Een zwangerschapsmassage kan rust brengen in een tijd vol verandering en ook kun je er beter door in contact komen met je baby. Bij klachten als vermoeidheid, vastzittende spieren, vocht vasthouden en bekken/onderrugklachten kan de massage ook helpen. Na de bevalling kan een zwangerschapsmassage het herstel bevorderen.

BABYMASSAGE

De babymassage (Shantala) is een fijn moment voor jullie samen. Het belang van liefdevol aanraken begint bij je baby. Je masseert zelf je baby, ik doe het voor op een babypop. Ook kan een partner meedoen op een extra pop. Je kunt de massage goed leren door dit een aantal keren te doen, jij bepaalt hoeveel sessies je wilt. Je baby  bepaalt de duur van de massage, als het genoeg is dan stoppen we en oefenen we eventueel verder op een pop of een volgende keer.

De massage is voor veel zaken goed: doorbloeding en afvoeren van afvalstoffen, ademhaling, spijsvertering, slaap immuunsysteem hechting en ontspanning. Het kan vanaf 6 weken totdat ze gaan kruipen.

Ik kom graag aan huis, dat is de meest ideale omgeving voor de baby mits in de buurt van Den Helder/Texel

 

Opleidingen & registraties

Adem werk instituut Bodymind
Biodynamische psychologie bij het Nederlands instituut voor biodynamische psychologie (NIB) 2018 ( HBO geaccrediteerd.) Medische basiskennis en psychosociale basiskennis instituut Con Amore 2018-2019 (HBO geaccrediteerd). Healing touch module 1 en 2 2016( HBO geaccrediteerd).Pedagogisch Psychologisch assistent LOI (2004)Diploma doktersassistente 1988

Tarieven

Biodynamische massage/lichaamsgeoriënteerde (pcycho)therapie: 75 euro ruim 1 uur

Zwangerschapsmassage nek/schouder/rug 35 euro(ruim 30min)
Zwangerschapsmassage (je ligt op je zij)
65 euro (ongeveer 1 uur)

Babymassage per keer 30 a 40 minuten 40 euro
4 x 140 euro

Openingstijden

in overleg na telefonische afspraak of per mail/antwoordformulier
06-23949157

Ligging


© Yogameditatiemassage.com - Yoga, meditatie, massage in NL en BE
Disclaimer | Privacy verklaring | Login