Yogameditatiemassage.com
Ontspanning bij jou in de buurt
Yogameditatiemassage

Vilija Jozone | Bodyscan Meditatie

Bodyscan-Meditatie-Hillegom
Leidsestraat 60
2182DP Hillegom
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Mijn naam is Vilija Jozone. Ik werk asl lichaamsgerichte psychotherapeut en trainer. Ik ondersteun mensen in het proces van meer in verbinding komen met zichzelf, oplossingen zoeken voor fysieke en mentale klachten. 

Een van de technieken die ik gebruik is bodyscan en adem sessie, wat mensen helpt om tot een diepe ontspanning te komen. Ik bied ruimte en bedding voor het oplossen van de emotionele blokkades die soms in de weg staan voor het volledig kunnen overgeven aan het moment.

Specialisaties

Mijn specialisatie is Seksualiteit en alles wat er in de seksualiteit blokkeert om de energie vrij te laten stromen in het bekken, geslacht, hart en belemmerd in het vrij voelen in het lijf en genieten van alle lichamelijk functies. Ik nodig mensen uit om eigen seksualiteit te onderzoeken en weer in contact te komen met eigen levens energie bron. Daarnaast voor mensen die seksualiteit actief onderzoeken reik ik de handvaten uit gebaseerd op psychoseksuele ontwikkeling, voor meer complete integratie naar de volwassen seksualiteit.

De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

Piekeren en concentratie problemen,
Constant gevoel van te veel moeten,
Pijn in de lagere rug,
Vermoeidheid, gebrek aan levenslust,
Depressieve klachten en somberheid.

Praktische info

Tarieven: Sessie 1,5uur 50euro\nOnline sessie 1uur 35euro
Opleidingen: Intagrated Psychotherapie, te Bodymind Opleidingen\nSelf-Cervix training \nSexualiteit in Verbinding\nDe Basis van Liefdes Stroom\nVipassana Meditatie

Ligging


© Yogameditatiemassage.com - Yoga, meditatie, massage in NL en BE
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |