Yogameditatiemassage.com
Ontspanning bij jou in de buurt
Yogameditatiemassage
Yoga, Pilates, Massage - Amsterdam - Thrive Yoga & Massage
IJburglaan 961
1087EN Amsterdam
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtThrive Yoga & Massage | Yoga, Pilates, Massage

Introductie

THRIVE YOGA AMSTERDAM ZEEBURG EN IJBURG 

PERSOONLIJKE LESSEN, TOEGANKELIJK & FLEXIBEL

Thrive Yoga biedt persoonlijke Yoga- en Pilates lessen in kleine groepen met aandacht voor iedere deelnemer. Voel je direct thuis en welkom in onze warme en sfeervolle yogastudio's in Amsterdam Zeeburg en Amsterdam IJburg. Thrive onderscheidt zich door de  aandacht die we in kleine groepen kunnen bieden, krijg aanwijzingen, assists en persoonlijke tips om het maximale uit je yogales of pilatesles te halen! Leer ons team van docenten kennen en volg de lessen die op dat moment bij jou passen.

We geven authentieke Yoga en Pilates op een toegankelijke wijze, voor alle niveaus, iedereen is welkom! Elke les is uniek, met aandacht voor houding, adem, meditatie, een wekelijks afwisselende anatomische focus en een maandthema uit de Yoga Filosofie. Kies uit dynamische Vinyasa flow Yoga en Jivamukti Yoga of diep ontspannende Yin Yoga, krachtopbouwende (core) Pilates of een combinatie, alles is mogelijk!  

 

TO THRIVE

De naam thrive komt van het werkwoord ‘to thrive’ dat zoveel betekent als ‘floreren, opbloeien, groeien, bewust worden’. Thrive Yoga biedt mogelijkheden voor individuele groei en ontwikkeling zodat je gezonder en bewuster volop je leven kunt leven. Thrive doet dat door diensten aan te bieden in lijn met de meer dan 3.000 jaar oude filosofie van Yoga, maar dan in een modern jasje, ‘straight forward’ en toegankelijk.

THRIVE YOGASTUDIO

Thrive is meer dan ‘alleen’ een yogastudio, meer dan dat biedt het een plek waar je je thuis en op je gemak voelt. Even weg uit de dagelijkse sleur voor een yogales, pilates, meditatie of een workshop bij thrive. Prime Time, aandacht voor jezelf, jouw moment. Dat is ook de plek die Marco Rodie in 2012 voor ogen had om te creëren. Na een carrière in het bedrijfsleven wil hij zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat Yoga kan betekenen in je dagelijks leven.

AMSTERDAM IJBURG EN ZEEBURG

Thrive heeft twee prachtige Yogastudio’s in Amsterdam op IJburg (IJburglaan) en Zeeburg (Java Eiland). Beide goed bereikbaar vanuit het centrum met de fiets, auto of OV (tram stopt voor de deur). Op IJburg heeft thrive ook een prachtige massagesalon met 6 profesionele masseurs die goed aansluiten bij de Yoga en het concept van thrive.

Openingstijden

09:00-23:00

Ligging


© Yogameditatiemassage.com - Yoga, meditatie, massage in NL en BE
Disclaimer | Privacy verklaring | Login