Yogameditatiemassage.com
Ontspanning bij jou in de buurt
Yogameditatiemassage
biodynamische  massages therapie  zwangerschaps- en babymassage - Den Helder - Ineke Dekker
Polderweg 42
1782 EB Den Helder
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIneke Dekker | biodynamische massages therapie zwangerschaps- en babymassage

Introductie

BIODYNAMISCHE MASSAGE/LICHAAMSGEORIËNTEERDE THERAPIE

Biodynamische massages/lichaamsgeoriënteerde therapie helpt bij het reguleren van stress, minder in je hoofd zitten en meer je lichaam voelen zodat je weer ontspanning en ruimte kunt voelen en meer bewust wordt van je lichaam en de signalen die het geeft.

Biodynamisch wil zeggen levensstroom. Soms voelen we ons  afgesloten van deze stroom. Dat kan komen door patronen die in de weg kunnen zitten. Die patronen waren vroeger nodig om te kunnen (over)leven maar kunnen nu in de weg staan naar de vrije doorstroom. De massage/therapie kan je helpen meer bewust te worden van die patronen zodat je er niet zo snel meer mee samen valt.

Het lichaam speelt een grote rol hierin, spanningen worden opgeslagen in het lichaam. Denk maar aan bijvoorbeeld opgetrokken schouders, kramp in je buik, stijve kaken, knieën op slot en ga zo maar door Het lichaam is een gids van hoe het nu eigenlijk met je gaat. Naast massages (kunnen met kleding aan) is er ook tijd voor gesprek, korte meditatie visualisatie en inzichtgevende oefeningen.  Om meer bewust te worden van je lichaam en in contact te komen met je gevoel.

Deze therapie wordt, afhankelijk van de polisvoorwaarden,  vaak (deels)vergoed door verzekeraars.

 

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Een zwangerschapsmassages kan rust brengen in een tijd vol verandering en je kunt er beter door in contact komen met je baby. De massage kan ook helpen bij klachten: vermoeidheid; vastzittende spieren; vocht vasthouden; en bekken en onderrugklachten. Na de bevalling kunnen massages het herstel bevorderen. 

 

BABYMASSAGE

De babymassage (shantala) is een fijn moment voor jullie samen. Het belang van liefdevol aanraken begint bij je baby.  Je masseert zelf je baby en ik doe het voor op een babypop. Ook kan een partner meedoen op een extra pop. Je kunt de massage goed leren door dit in een aantal keren te doen, jij bepaalt hoeveel sessies je wilt. De baby bepaalt de duur van de massage: als het genoeg is dan stoppen we en oefenen we eventueel verder op een pop of een volgende keer.

De massage is voor veel zaken goed: doorbloeding en afvoeren van afvalstoffen; ademhaling; spijssvertering; slaap; immuunsysteem; hechting  en ontspanning. Het kan vanaf 6 weken tot ze gaan kruipen.

Ik kom graag aan huis, dat is vaak de meest ideale plek voor de baby als je in de omgeving Den Helder/Texel woont.

Opleidingen & registraties

Ademwerk inst. Bodymind 2021
Symbiose/narcisme inst. Bodymind 2020
HSP Hoog sensitief persoon Con Amore Adam 2019
Overdracht/tegenoverdracht Anita de Nennie BIVT 2020
Focusing in therapie bij focuscentrum Aafien de Vries 2020-2021
Biodynamische psychologie bij het Nederlands instituut voor biodynamische psychologie (NIB) 2018 ( HBO geaccrediteerd.) Medische basiskennis en psychosociale basiskennis instituut Con Amore 2018-2019 (HBO geaccrediteerd). Healing touch module 1 en 2 2016( HBO geaccrediteerd).Pedagogisch Psychologisch assistent LOI (2004)Diploma doktersassistente 1988

Tarieven

Biodynamische massage/lichaamsgeoriënteerde therapie: 75 euro ruim 1 uur

Zwangerschapsmassage: nek/schouder/rug:
35 euro, ruim 30 minuten
Zwangerschapsmassage: (zijligging): 65 euro
ongeveer 1 uur

Babymassage:
per keer 30 a 40 minuten 40 euro
4 keer individueel 140 euro
Je masseert zelf je baby kan aan huis, mits omgeving Den Helder/Texel

Openingstijden

na afspraak per mail of telefonisch
06-23049157

Ligging


© Yogameditatiemassage.com - Yoga, meditatie, massage in NL en BE
Disclaimer | Privacy verklaring | Login