Yogameditatiemassage.com
Ontspanning bij jou in de buurt
Yogameditatiemassage
Yoga & Meditatie leraar - Den Haag - LINgGAN Yoga & Lifestyle
Westeinde 12d
2512HD Den Haag
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtLINgGAN Yoga & Lifestyle | Yoga & Meditatie leraar

Introductie

LINgGAN is een Yoga & Lifestyle school centraal gelegen in Den Haag. Gerund door Savitri Thissen Sattoe met veel passie en liefde.

De school heeft een inspirerende en ontspannen sfeer, waar je vooral jezelf kunt zijn. LINgGAN inspireert via eeuwenoude en moderne kennis en ervaring van yoga en meditatie, om balans van "body, mind & spirit" te verkrijgen.

In een prachtig oud pand in het Spaansche Hof heeft LINgGAN prachtige yoga studio's. In de zomer kun je heerlijk genieten van yoga op het dakterras. Het programma aanbod varieert van lessen, workshops, cursussen tot opleidingen. Allemaal om aan de verschillende behoeften te voldoen van de bezoekers.

De docenten delen graag hun kennis, ervaring en liefde voor yoga met jou!
Yoga is meer dan alleen de fysieke houdingen.Of je nou beginner bent, al wat langer aan yoga doet, jong bent of oud... we hebben voor iedereen een passende les.
Over Savitri 

"Het pad van yoga is een ontwikkelingspad die nooit stopt. Een pad die voor niemand hetzelfde is, wij allen hebben een unieke pad te bewandelen. Steeds maken we nieuwe ervaringen mee en leren we nieuwe dingen. Het samenkomen van de ervaringen en wat we geleerd hebben vind steeds op een nieuw en dieper niveau plaats. Eerst hoort men over yoga, dan begint yoga beoefening op de mat, achtergrond en kennis van yoga volgen, dan het integreren van de kennis en de yoga beoefening. Vervolgens wordt yoga het leven zelf. Waar het yoga pad begint voor iemand is niet belangrijk. Waar het naartoe leidt is het belangrijkst." Savitri Thissen Sattoe

Savitri is van hindustaanse afkomst en vanuit haar achtergrond al jaren bezig met verscheidene vormen van yoga zoals bhakti yoga, karma yoga, jnana yoga. Meditatie beoefend zij sinds haar vijftiende al. Als kind was ze al heel gevoelig en voelde zich verantwoordelijk voor het welzijn van de mensen om haar heen.

Na 18 jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, binnen verschillende Financiële en Human Resource functies, besloot ze zich volledig te richten op Yoga en overdracht daarvan. Steeds bewuster in het leven staan en verbindingen met anderen maken. Na haar yoga en meditatie docenten opleiding bij Osmose Yoga startte ze haar eigen studio. Inmiddels is ze eigenaar van LINgGAN en runt ze een prachtige yoga community en studio in het centrum van Den Haag. LINgGAN's visie is om yoga toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen om zo verbinding en balans te vinden in lichaam, geest en ziel.

Savitri's lessen en workshops kenmerken zich door een holistische benadering van yoga. Zij integreert het 8-voudige pad van yoga (Raja Yoga) in haar lessen en gebruikt deze als leidraad. Het is toegankelijk voor zowel de fysieke yoga beoefenaar als de spirituele beoefenaar. Kom en ervaar zelf.

Opleidingen & registraties

Yoga Foundation (50 uur), Yoga Personal Development (150 uur), Yoga Teacher Certification (50 uur)

Tarieven

3 proeflessen 20,- /maand 57,50 / 10-lessen v.a. 105,-

Openingstijden

06:30-22:00

Ligging


© Yogameditatiemassage.com - Yoga, meditatie, massage in NL en BE
Disclaimer | Privacy verklaring | Login